O nama

Decospan stvara ljepotu obradom prirodnog drvenog furnira. Naša tvrtka razvija proizvode temeljene na ovom dragocjenom prirodnom materijalu na kreativan i održiv način. S našim blagom od više od 160 vrsta drveta, našim najsuvremenijim strojevima, našim održivim poslovnim modelom i našim fleksibilnim zaposlenicima, možemo razviti nove proizvode koji zadovoljavaju sve potrebe.

Dobro došli u prekrasan svijet Decospana.

Naša misija

Ovdje u Decospanu, proizvodimo i razvijamo pločaste materijale na bazi prirodnog
furnira. Radimo to na kreativan i inovativan način poštujući pri tome prirodu i okoliš.

Naša vizija

Decospanov cilj je uvijek unaprijeđivati svoje proizvode i tako ih činiti dostupnijima za
široku uporabu. Mi dodajemo vrijednost proizvodima tako da bi ih vi mogli sa lakoćom
pretvoriti u krajnji proizvod. Zapravo, radimo ih tako da ih je lako upotrebljavati isto
kao i ploče sa umjetnim materijalima.

Održiv poslovni model

Ali, kvaliteta nije sve. U Decospanu se trudimo svaki dan reducirati naš utjecaj na okoliš i naš konačni cilj je neutralizirati taj utjecaj do krajnje granice. To je visoki prioritet za nas i razvili smo održivi poslovni model kako bi to postigli:

  • Za početak, kupujemo drvo iz održivih šuma. Provjeravamo porijeklo furnira preko PURE WOOD povelje ili preko FSC® baze.
  • Isto tako ciljamo na CO2 neutralnu proizvodnju.
  • Na posljetku, proizvodimo proizvode koji imaju najmanji mogući utjecaj na okoliš i mogu se lako reciklirati na kraju svog 'životnog vijeka'. Ovoj viziji dajemo konačan oblik tako što svi naši zaposlenici prolaze kroz profesionalne treninge. Na ovaj način svi u Decospanu mogu pomoći sa svojim idejama u našoj potraži za održivosti i kvaliteti.

To use this site optimally, it is necessary to allow cookies. More information