Brendovi

Raspon proizvoda Decospan može se podijeliti u dvije obitelji. Za više informacija o zbirkama ploča ili našim rješenjima za podove, posjetite navedene web stranice.

ODJEL PANELA

Odjeljenje za ploče Odjeljenje za ploče nudi vam mogućnost opcije samog dizajna proizvoda na temelju ovog vodiča ili naših online proizvoda, ili se možete osloniti na jednu od naših zbirki. S tim jasno definiranim rješenjima smo obradu furnira učinili jednostavnom. Svaka nova kolekcija mora zadovoljavati iste osnovne zahtjeve: inovativno, kvalitetno i ekološki svjesno.

Par-ky

Laminat parket Koji kombinira toplinu I jedinstvene kvalitete dizajna Drvo s Prednostima laminata.

Par-ky

Cabbani

High-quality parquet flooring based on a HDF or birch plywood with a top layer of 2, 3,2 or 5,5 mm in European oak which bridges the warmth and beauty of real wood with contemporary architecture.

Cabbani

Clicwood

Ova ograničena paleta furnirskih podova stvara drveni pod koji je dostupan svima zahvaljujući principu “Feel, Click, Enjoy”.

Clicwood

DIZAJN NA PODRUČJU

Odjeljenje za podove se ističe u fleksibilnosti i izdržljivosti. Naši podovi koji su odmah spremni za ugradnju pružaju ekskluzivan pogled na bilo koji projekt na ekonomičan način.

Look'likes

Zbirka rekonstituiranih furnira. Ovaj kreativno kombinirani raspon je ekološki odgovor za egzotične drvene furnire.

Look'likes

Querkus

Zbirka proizvoda furnirana samo hrastovim furnirom sa estetskog stajališta nudi rješenje za svaki željeni izgled, debljinu i završni dodir.

Querkus

Nordus

Pristupačna zbirka furniranih ploča u trendu i smjeru skandinavskog i modernističkog dizajna interijera.

Nordus

Shinnoki

Niz gotovih ploča od furnira koji ne zahtijevaju daljnje dorade. Za sve izvedbe obrada ruba je dostupna u furniru kao i u ABS-u.

Shinnoki